Om

David Möller

Politiker

Föreläsare

 

Om mig


Mitt namn är David Möller.  Politiskt aktiv i Centern och föreläsare för Bliss.

Jag är adopterad från Bemala i Indien och kom till Sverige när jag var fyra månader. Jag är född med en CP-skada men det hindrar inte mig från att göra vad jag vill med mitt liv!


När jag kom till Sverige hamnade jag hos mina nya föräldrar Claus och Getrud Möller i Höllviken. Jag fick även en underbar bror som heter Carsten, även han kommer från Indien. När jag var ca ett och ett halvt år upptäcktes min CP-skada. Det kom fram när jag ej kunde lära mig gå.

Assistenter fick jag först 1999 och har levt med dem dygnet runt sedan dess.


Som femåring fick jag träffa drottning Silvia på DAHJM - Datoriserade hjälpmedels invigning. Där började mitt intresse för datorer och teknik.


Jag har gått grundskolan på Munkhätteskolan i Malmö. Gymnasiet valde jag att spendera på riksgymnasiet i Kristianstad där jag läste handelsprogrammet.

När jag tog studenten flyttade jag till egen lägenhet i Vellinge och började jobba som administratörs assistent på Norlandia. Mitt uppdrag där slutade 2011 och jag har sedan dess, på grund av mitt handikapp, enbart engagerat mig i Bliss och i augusti 2013 gick jag in i politik för Centern i Vellinge.


Jag som sagt aktiv Centerpartist i Vellinge, där jag jobbar för handikappfrågor. Läs gärna mer om mina politiska tankar och aktiviteter här.


På min fritid älskar jag att lyssna på musik. Jag tycker även väldigt mycket om sport. Själv åker jag skidor och spelar golf.

Lagen i mitt hjärta är Leksand och Elfsborg!


Vill ni veta mer om mig, skicka gärna ett mail i boxen nedan!